Hvem er vi

Tilhengere for det nordiske klimaet

Lorriestilhengere er Sveriges raskest voksende tilhengermerke. Vårt mål er å gi god kvalitet, raske leveranser og uslåelige priser!

På kort tid har vi blitt en av de største aktørene i markedet innen blant annet snøscootertilhengere med vår Snowmaster-serie.

Tilhengerene våre er gjennomtenkte, og det er lagt mye tid og sikkerhet i konstruksjonen. Alle våre tilhengere er varmgalvaniserte, for at de skal takle det nordiske klimaet.
De er nøye testet i det tøffeste klimaet helt opp til Nordpolen.

Vi har veldig nøye utvalgte forhandlere over store deler av landet som holder en meget høy kvalitet både med salgsservice og fremfor alt kundebehandling!

All montering av vogner foregår i fabrikken i Alta og alle vogner blir nøye sjekket av oss før de går videre til forhandlere, slik at vi alltid kan gi 100% garanti!

Så vi kan stolt si at vi sannsynligvis
har den beste traileren i verden!

Lorries Snowmaster

På kort tid har vi blitt en av de største aktørene i markedet innen blant annet snøscootertilhengere med vår Snowmaster-serie, trailerne våre er gjennomtenkte, og det har lagt til mye tid i sikkerhet og konstruksjon, alt tilhengere fra oss er varmgalvaniserte, så de skal takle nordiske klima. De er nøye testet i de tøffeste klimaene helt opp til Nordpolen!
LOOKING FOR PARTS TO YOUR VEHICLE?
WE ARE AVAILABLE MONDAY – FRIDAY
08:00 AM – 6:30 PM